مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: بهرهگیری از مولد برق اضطراری توسط ادارات و بانکها در ساعات اوج مصرف در کاسته شدن پیکبار روز تأثیرگذار است.
به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، سیدمحمد موسویزاده صبح امروز در نشست کمیسیون هماهنگی بانکهای استان سمنان حضور یافت و در جمع مدیران بانکهای استان موضوعات مرتبط با مدیریت مصرف برق را تبیین و تشریح و اظهار کرد: در استان سمنان قریب به ۳۹۰ هزار اشتراک برق وجود دارد که ۲۲۲ انشعاب مربوط به بانکهاست.
وی به نقش مهم بانکها در کاهش مصرف برق بهویژه در ساعات اوج مصرف برق اشاره کرد و گفت: استفاده از لامپهای کممصرف و تنظیم میزان روشنایی، بهرهگیری از نور طبیعی روز بهجای روشن کردن لامپهای اضافی، تنظیم ترموستات کولرهای گازی با دمای آسایش بین ۲۴ تا ۲۶ درجه سانتیگراد و استفاده از دور کند کولرهای آبی و خاموش کردن لوازم برقی غیرضروری، بهعنوان مهمترین مشارکت بانکها در مصرف بهینه برق به شمار میروند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان بیان کرد: بهرهگیری از مولد برق اضطراری توسط ادارات و بانکها در ساعات اوج مصرف روز بهویژه از ساعت ۱۱ صبح تا پایان وقت اداری یک ضرورت محسوب میشود و در کاسته شدن پیکبار روز تأثیرگذار است.
موسویزاده با بیان اینکه صیانت از منابع انرژی با بهکارگیری حداکثر بهرهبرداری از منابع، جایگزینی منابع انرژی و به حداقل رساندن تلفات و ضایعات برق بهعنوان ضرورتهای بُعد عرضه هستند، افزود: در بُعد تقاضا، استفاده از تجهیزات با راندمان بالا، کنترل و مدیریت سمت تقاضا و افزایش بهرهوری، کنترل رشد مصرف و مدیریت بهینه مصرف انرژی و بهرهمندی از انرژیهای تجدیدپذیر مطرح است.
وی تصویب نامه هیأت وزیران در خصوص صرفهجویی مصرف انرژی در ساختمانها را مورد تأکید قرار داد و یادآور شد: نصب برچسب انرژی ساختمانهای اداری یک الزام است و با توجه به اینکه تمرکز بانکها روی ساختمانهاست و برای توسعه شاخص بهرهوری انرژی، بانکها میتوانند، مؤثرترین اقدامات را به اجرا درآورند.